Noutăţi

Turneu Somali Yacht Club în luna septembrie

Stoner rockerii psidehelici de la Somali Yacht Club pleacă într-un nou turneu în luna septembrie. “To the Sea Tour 2018” include concerte în Ucraina, România, Bulgaria și Grecia. Trupa își promovează noul album, intitulat “The Sea”.

Datele turneului:

22 Sept – Uzhgorod, TBA

23 Sept – Cluj Napoca, Flying Circus

25 Sept – Sofia, Mixtape 5

26 Sept – Salonic, Rover Bar

27 Sept – Patras, Ghetto Bar

28 Sept – Atena, Death Disco

29 Sept – Plovdiv, Kapana Fest

30 Sept – București, Quantic

Somali Yacht Club este una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina. Stilul lor include și elemente de shoegaze și post-metal.

Trio-ul și-a început activitatea în 2010, după un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind în scurt timp trupa principală pentru toți membrii săi. Tot în 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival. Trupa a concertat în acest an în România la SoundArt Festival 2018.

Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat în 2014 și a fost urmat de un turneu de promovare alături de Etherial Riffian. În februarie 2018, trupa a lansat un nou album, “The Sea”. Materialul poate fi ascultat la următorul link: https://somaliyachtclub.bandcamp.com/.

Turneul este organizat de Cavalleria Events.

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...