Noutăţi

Somali Yacht Club, COD band și Straytones live în Quantic

Final Step Productions în colaborare cu Cavalleria Events prezintăSomali Yacht Club / COD band / Straytones live în Quantic! (30 septembrie)

Somali Yacht Club este un trio de stoner rock, cu elemente de psychedelic, shoegaze și post-metal, pe care l-am întâlnit și în cadrul Soundart Festival anul acesta. Aceștia vor avea un set extins, de 90 minute.
Foarte recent Somali Yacht Club au lansat și ultimul album, ocazie cu care au pornit turneul „To The Sea„.

Cu un istoric de 15 ani, cei de la C.O.D. au început cu un sound către heavy metal / hard rock, dar de-a lungul timpului, după schimbări de line-up, au ajuns la un southern / stoner fin, cu hint-uri de grunge.
Aceștia au fost pe scenele mai multor festivaluri, printre care Ghost Gathering, RockINParc, FreeFest, MuscelCloverFest, și au cântat în deschidere pentru Queensryche în 2013.

BILETE: https://www.iabilet.ro/bilete-somali-yacht-club-straytones-live-în-quantic-35385/

25 RON – presale
30 RON – în ziua concertului și la intrare
Duminică, 30 septembrie 2018
Quantic Club
București, Intrarea Grozăvești.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...