Noutăţi

Sólstafir și Myrkur vor susține două concerte în România în decembrie

După concertul susținut în cadrul Rockstadt Extreme Fest acum două zile, formația islandeză SÓLSTAFIR a anunțat că va reveni în România la începutul lunii decembrie în București și Cluj-Napoca. Myrkur, proiectul solistei daneze Amalie Bruun, va deschide cele două concerte dn România.

Mai exact, în data de 5 decembrie 2017 cele două trupe vor concerta în București în Club Quantic, evenimentul fiind organizat de cei de la Metalhead, iar în data de 6 decembrie 2017 vor fi prezenți în Cluj-Napoca în /Form Space, evenimentul fiind organizat de cei de la Cluj-Napoca Rock n’ Roll. În timp ce biletele pentru primul eveniment au fost puse deja în vânzare, deocamdată la cel de al doilea eveniment prețurile biletelor nu au fost încă anunțate.

Sólstafir a lansat în primăvara acestui an un nou album, intitulat „Berdreyminn”, via Season Of Mist, ocazie cu care a și organizat noul turneu de promovare. De asemenea, Myrkur urmează să lanseze la rândul său un nou material discografic, intitulat „Mareridt”, în luna septembrie, via Relapse Records.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...