Noutăţi

Sólstafir & Myrkur la Quantic Club

Sólstafir și Myrkur vor concerta în Club Quantic pe 5 decembrie 2017. În deschidere va concerta Arstidir.

  • Golden Circle (presale) – 99 lei
  • Acces General (presale) – 69 lei

Program:

  • 19:00 – Acces
  • 19:30 – Arstidir
  • 20:20 – Myrkur
  • 21:20 – Sólstafir

Reguli de acces:

  • Ușile clubului Quantic se deschid la ora 19:00, iar concertele încep la ora 19:30. Porțile vor rămâne deschise până la finalul concertului, astfel puteți veni la orice ora doriți să vă vedeți trupele preferate.
  • Intrarea în club se face dinspre Șoseaua Grozăvești, iar accesul în perimetrul evenimentului se face în interiorul clubului și este permis doar în baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi câte o brățară specială cu care vor intra în zona dedicată. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea brățări. Brățările se folosesc pentru a ieși în zona de fumat și toalete.
  • Este interzis în zona de concert accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii de concert, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale

Sólstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de peste 20 de ani pe scena muzicală din Islanda. Fiind un amestec hipnotizant de sonorități atipice, muzica seducătoare a trupei Solstafir a fost concentrată în șase albume de studio, cel mai recent fiind „Berdreyminn”, lansat în primăvara anului 2017. Grupul islandez a cunoscut succesul internațional după ce a oferit publicului două materiale excepționale – „Kold” (2009) și „Svartir Sandar”(2011).

Cântăreață și fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorința de a oferi publicului un altfel de black-metal. Proiectul a debutat în 2014 cu EP-ul „Myrkur”, produs în totalitate de Amalie. În prezent, Myrkur pregătește lansarea celui de-al doilea album de studio, intitulat „Mareridt” („Coșmar”), material în care explorează lumi întunecate și misterioase, încărcate de metafore muzicale deosebite, toate aranjate într-un ansamblu terifiant și fabulos deopotrivă.

Bazele Arstidir au fost puse în 2008, în Reykjavik, ca un trio format din Daniel Auousson, Gunnar Mar Jakobsson și Ragnar Olafsson. Ulterior s-au alăturat și Jonas Jensson și Jon Elisson.
Până acum artiștii au lansat patru albume. În momentul de față, Arstidir este formată din Daniel Audunsson (chitară și voce), Gunnar Mar Jakobsson (chitară, chitară bariton și voce) Karl James Pestka (vioară, violă și voce) și Ragnar Olafsson (pian, chitară bariton și voce).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...