Noutăţi

Soen a lansat videoclipul pentru „Hollowed”

Soen a lansat videoclipul pentru noul single, „Hollowed„, care o are invitată pe Elisa. Piesa este extrasă de pe cel mai recent material discografic al trupei, „Memorial„, unul dintre cele mai heavy lansate de trupă în ultimii ani.

Una dintre baladele albumului, „Hollowed„, strălucește prin solo-uri demne de Pink Floyd și alternări între vocea tandră a lui Joel și a star-ului italian Elisa.

Elisa este recunoscută global prin colaborările sale cu Ennio Morricone pentru soundtrack-ul filmului Django Unchained, precum și prin multiple albume ce au obținut platina prin colaborări cu trupe precum Muse, Imagine Dragons, Tina Turner și alții.

Solistul trupei spune despre single:

Hollowed” este o piesă despre mutarea de acasă și departe de oamenii care ți-au constituit acasă până atunci. Este prima dată când avem o invitată pe vreun album și suntem tare mulțumiți de rezultat. Elisa este o cântăreață talentată și a oferit piesei emoția care îi lipsea.

Memorial Track Listing:

  1. Sincere
  2. Unbreakable
  3. Violence
  4. Fortress
  5. Hollowed (feat. Elisa)
  6. Memorial
  7. Incendiary
  8. Tragedian
  9. Icon
  10. Vitals
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...