Noutăţi

Trupa de rock alternativ „Smoke Weaver” își va lansa primul videoclip

Trupa de rock alternativ „Smoke Weaver” își va lansa primul videoclip 360°, intitulat „Ziduri”, sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 21.00, în incinta „Yellow Club” din București. Videoclipul a fost filmat în Cetatea Alba Carolina, construită la începutul secolului al XVIII-lea, în orașul medieval Alba Iulia, iar filmarea panoramică sau filmarea la 360°, care este un trend nou în România, permite o experiență vizuală unică. Intrarea la eveniment este liberă.

smoke-weaver-2

Descrierea trupei „Smoke Weaver”

„Smoke Weaver” este o nouă trupă bucureșteană de rock alternativ, funk, cu influențe blues, care a fost înfiinţată în toamna anului 2015. Repertoriul este compus din piese proprii care iau în vizor diferite probleme ale societății românești, iar concertele pe care le susțin sunt în totalitate live. Sloganul trupei este ,,o altfel de trupă”. „Vă așteptăm să fiți alături de Smoke Weaver la lansarea unui videoclip inedit presărat cu elemente tehnice de excepție. Pentru mine, ca lider al trupei, bucuria este enormă și doresc să o împart cu cât mai multe suflete deschise la minte!”, precizează solistul trupei, Iulian Costache.

Invitați

La eveniment și-au anunțat prezența reprezentanți ai presei de nișă alături de susținători din rândul comunității rock.

Organizatorii evenimentului sunt Spice Media Production & 360 Pro Team.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...