Noutăţi

Smoke Weaver îşi va lansa primul videoclip 360°, intitulat „Ziduri”

smoke-weaver-2

Ţinem să vă reamintim că trupa de rock alternativ Smoke Weaver îşi va lansa primul videoclip 360°, intitulat „Ziduri”, Sâmbătă, 26 Noiembrie, începând cu ora 21.00, în incinta „Yellow Club” din Bucureşti. Videoclipul a fost filmat în Cetatea Alba Carolina, construită la începutul secolului al XVIII-lea, în oraşul medieval Alba Iulia, iar filmarea panoramică sau filmarea la 360°, care este un trend nou în România, permite o experienţă vizuală unică. Intrarea la eveniment este liberă.

Descrierea trupei Smoke Weaver

Smoke Weaver este o nouă trupă bucureşteană de rock alternativ, funk, cu influenţe blues, care a fost înfiinţată în toamna anului 2015. Repertoriul este compus din piese proprii care iau în vizor diferite probleme ale societăţii româneşti, iar concertele pe care le susţin sunt în totalitate live. Sloganul trupei este ,,o altfel de trupă”. „Vă aşteptăm să fiţi alături de Smoke Weaver la lansarea unui videoclip inedit presărat cu elemente tehnice de excepţie. Pentru mine, ca lider al trupei, bucuria este enormă şi doresc să o împart cu cât mai multe suflete deschise la minte!”, precizează solistul trupei, Iulian Costache.

Invitaţi

La eveniment şi-au anunţat prezenţa reprezentanţi ai presei de nişă alături de susţinători din rândul comunităţii rock.

Organizatorii evenimentului sunt Spice Media Production & 360 Pro Team.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...