Noutăţi

Smallman a lansat un nou videoclip. Swanboy Music release party

Din 2001, anul în care s-au format, smallman este un exemplu de amestec fin de diferite stiluri muzicale. În ciuda sunetului lor metal clar, se remarcă și influențele balcanice.

Până în anul 2014, trupa a scos 3 materiale discografice: „smallman” (2006), „Labyrinth of Present” (2010) și „Envision” (2014). Mai departe au continuat să descopere și să experimenteze cu diferite provocări muzicale și moduri de expresie.

În 2016 se alătură proiectului artistul bulgar Ivan Shopov (COOH / Balkansky) și începe să contribuie la un nou stil, mai electronic de această dată. În același an scot încă un material, EP-ul „Inner Oceans”.

În prezent, ei lucrează la un nou material care îl include și pe instrumentistul Petar Delchev (Isihia, Kayno Yesno Slonce), care și-a mai făcut apariția la diverse concerte smallman și pe alte materiale. Primul videoclip de pe acesta este pentru Камък.

Duminică, 24 noiembrie 2019 se lansează public acest proiect ambițios: SWANBOY MUSIC.

„Ce promitem noi? Că suntem mai mult decât doar o altă casă de discuri. Suntem o firma de management, distribuție și ilustrație muzicală, care se va angaja într-o mare varietate de proiecte muzicale, oferind servicii 360° artiștilor.

Vă așteptăm să ne luați la întrebări și să vă dăm mai multe detalii la acest Release Party, unde îi avem ca invitați speciali pe smallman (BG).”

După concertul celor de la smallman vă dăm întâlnire pe ringul de dans. Gazdele de onoare, Andra Nicula & Ana Coman, v-au pregătit un playlist cu mult, mult dans. Intrarea este, întocmai ca decizia de votare, liberă. See you at the afterparty!

Duminică, 24.10. Open doors: 19:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 30 lei – pre-sale / 40 lei – at the door
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/47207/

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top