Noutăţi

Skindred, Empire State Bastard și DORO confirmate la Metalhead Meeting

Skindred, Empire State Bastard și DORO confirmate la festivalul Metalhead Meeting. Festivalul se mută în aer liber în Parcarea C de la Romexpo și va avea doar 3 zile. Bilete de o zi și pentru 18 și 19 iulie acum disponibile alături de bilete de două zile.

Galezii de la Skindred, scoțienii de la Empire State Bastard, trupa lui Simon Neil din Biffy Clyro și Mike Vennart din Oceansize dar și legendara DORO (Germania) alături de trupa sa sunt cele încă trei nume confirmate la Metalhead Meeting 2024. Acestea se alătură trupelor deja prezente pe afiș: Judas Priest (UK), Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US) și Infected Rain (MD)

Cu această ocazie organizatorii anunță că festivalul va dura 3 zile și nu 4 cum era anunțat ulterior (17, 18 și 19 iulie), acesta fiind și motivul pentru care nu au mai anunțat trupe mult timp: s-a lucrat la reprogramarea showurilor trupelor confirmate pe 20 iulie, în celelalte trei zile. Ne pare rău de situație, am încercat să rezolvăm dar nu a ținut de noi. Motivul este simplu: locația nu mai este disponbilă pe 20 iulie datorită extinderii lucrărilor pentru metroul de lângă Romexpo (din Parcarea învecinată, Parcarea D).

Tot cu această ocazie vă anunțăm că festivalul se mută din Pavilionul Central în aer liber așa că Metalhead Meeting va avea loc tot la Romexpo dar în Parcarea C ca și anul trecut, când i-ați putut vedea pe Pantera.

De asemenea se pun în vânzare și bilete de o zi pentru 18 și 19 iulie la prețul de 249 lei + taxe. Lineup-ul pentru 18 iulie pe scena principală este gata și atunci îi vom putea vedea live pe DORO, Kamelot, Empire State Bastard, Ihshan și Tiamat pe scena a doua. Pe 19 iulie vor cânta Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain și Jungle Rot. Vă reamintim că biletele de o zi pentru 17 iulie sunt deja în vânzare la prețul de 279 lei + taxe iar atunci îi puteți vedea pe Judas Priest, Steel Panther Alestorm și Ne Obliviscaris. Abonamentele de 3 zile costa 579 lei + taxe. De asemenea puteți cumpăra și abonamente la tribuna VIP care includ și un tricou cu festivalul și au bar dedicat. S-au pus în vânzare și abonamente de 2 zile la prețul de 399 lei + taxe.

În ziua concertului la intrare biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie și 300 de lei pentru 18 și 19 iulie.

În curând organizatorii vor reveni și cu încă 12 trupe pentru scena a doua, trupe din Europa cu potențial. Mereu ne-am dorit să oferim șansa multor artiști cu potențial de a fi prezenți pe scena festivalului așa că și în acest an avem de unde alege!

Copiii sub 10 ani au intrare gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting – o producție METALHEAD și BestMusic Live, powered by METALHEADS

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...