Noutăţi

Ska Nk şi Monokrom live în Timişoara

skank
Sâmbătă, 3 decembrie 2016, orele 21:00, trupa băimăreană Ska Nk aduce anarhia în Timişoara în Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9), lor alaturanduli-se formaţia locală Monokrom.
Fb event:
https://www.facebook.com/events/1200263000053479/
Intrare: 15 lei
Eveniment în cadrul – Timişoara Capitală Tineretului din România.
Ska Nk (Baia Mare)
SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimărene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, au hotărât numele formaţiei fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul şi punk-ul = Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă şi influenţe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăzneţe.
Băieţii au două albume la activ: „Suntem la televizor” (2011) şi „Pe acorduri de vara” (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

Monokrom (Timişoara)
Monokrom este o trupă de „alt-punk” înfiinţată în 2014. Trupa a început cu concerte acustice,la mici evenimente publice din Timişoara, interpretând piese de la trupe de pop-punk precum Green Day,Blink182,The Offspring. Din toamna lui 2015, trupa a început scrie piese proprii,cu teme nautice,cu influenţe foarte diverse. (practic, încercăm creem un gen nou).
Membrii : Seba Ursache-Voce/Chitară
Vinter Marco-Chitară
Darius Zelenco-Bass
Răzvan Muthi-Tobe

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...