Noutăţi

Ska Nk şi Monokrom live în Timişoara

skank
Sâmbătă, 3 decembrie 2016, orele 21:00, trupa băimăreană Ska Nk aduce anarhia în Timişoara în Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9), lor alaturanduli-se formaţia locală Monokrom.
Fb event:
https://www.facebook.com/events/1200263000053479/
Intrare: 15 lei
Eveniment în cadrul – Timişoara Capitală Tineretului din România.
Ska Nk (Baia Mare)
SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimărene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, au hotărât numele formaţiei fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul şi punk-ul = Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă şi influenţe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăzneţe.
Băieţii au două albume la activ: „Suntem la televizor” (2011) şi „Pe acorduri de vara” (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

Monokrom (Timişoara)
Monokrom este o trupă de „alt-punk” înfiinţată în 2014. Trupa a început cu concerte acustice,la mici evenimente publice din Timişoara, interpretând piese de la trupe de pop-punk precum Green Day,Blink182,The Offspring. Din toamna lui 2015, trupa a început scrie piese proprii,cu teme nautice,cu influenţe foarte diverse. (practic, încercăm creem un gen nou).
Membrii : Seba Ursache-Voce/Chitară
Vinter Marco-Chitară
Darius Zelenco-Bass
Răzvan Muthi-Tobe

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!