Noutăţi

Siamese și Chakora deschid concertul Corey Taylor de la București

Danezii de la Siamese și germanii de la Chakora vor deschide concertul Corey Taylor de la București! Siamese și Chakora sunt două trupe tinere care promit și pe care Corey alături de organizatori au ales să le promoveze.

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) cântă pe 31 mai la Arenele Romane din București în aer liber! În cadrul turneului „Europe 2023” Corey alături de trupa sa live va interpreta atâta piese Slipknot cât și Stone Sour așa că ne așteaptă o seară plină de surprize la Arenele Romane, mai ales că în trupa sa cântă și Christian Martucci, chitaristul Stone Sour. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird și se pun în vânzare pe 7 martie la ora 10:00.
Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-corey-taylor-slipknot-stone…/
Corey Taylor se numără printre artiștii de top ai scenei metal internaționale. Solist a două proiecte muzicale de un real succes, Slipknot și Stone Sour, Taylor a intrat deja în istoria metalului american de după ’90. Ca dovada sunt multiplele sale colaborări cu artiști și formații precum Soulfly, Damageplan, Korn, Dream Theater, Charlie Benante sau Zakk Wylde.
Cu proiectul său solo a lansat două materiale de studio CMFT și CMF2, primul în 2020, iar al doilea în 2023. Muzical, Taylor a declarat că Faith No More și Pearl Jam se numără printre formațiile care au avut un rol important în traseul său artistic.
Corey Taylor reprezintă una dintre vocile inconfundabile ale metalului, fiind plasat de specialiști alaturi de soliști precum Phil Anselmo, John Bush, Jamey Jasta sau Ivan Moody.
Biletele se pun în vânzare la următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc în sectoarele K și E) – 299 lei în earlybird, 319 lei în presale și 350 la intrare
  • Teren (fară loc, în fața scenei) – 239 lei în earlybird, 259 în presale și 280 la intrare
  • Acces General (cu loc în Arenă) – 169 lei în earlybird, 189 lei în presale și 220 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...