Noutăţi

Shine Festival 2017: Program și Reguli de Acces

Shine Festival, cel mai efervescent festival al Capitalei, vă așteaptă pe 30 iunie și pe 1 iulie, la Arenele Romane din București, cu o nouă ediție în care îi veți vedea pe Three Days Grace, Alternosfera, Subcarpați, Vița de Vie, Șuie Paparude, E.M.I.L., Coma, Luna Amară, Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur și Mouse N Monkeyz!

PROGRAM FESTIVAL

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 16:00, iar concertele încep de la 16:20! După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Festivalul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

-sticle, conserve;

-mâncare sau băuturi de orice fel;

-artificii, arme, obiecte periculoase;

-obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

-umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

-aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

-aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

-animale de companie;

-persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare în locație toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locație va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

2. Jetoane

-În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

-Începând cu ora 00:00 veți putea achiziționa 3 beri cu două jetoane!

-Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă

-Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe bază bonului fiscal!

3. Accesul copiilor

-Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

-Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

-Organizatorii nu recomanda prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

 

4. Categorii de bilete și brățări

-Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de abonament valid pentru care se primește o brățară. Păstrați brățările la mână pe toată durata festivalului, dacă o pierdeți sau o rupeți, va trebui să cumpărați alt abonament! Biletele de o zi nu primesc brățară.

Biletele de o zi : Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de o zi, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Abonamente: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle și Acces General vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au abonamentele. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata festivalului, adică două zile. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie desfăcute sau deteriorate. Posesorii de abonamente Golden Circle pot sta și în zona Acces General, unde există atât locuri pe scaune, cât și locuri în picioare.

BILETE:

Abonamentele pentru SHINE Festival se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

-129 de lei Acces General (abonament)

-85 de lei biletele de o zi (Acces General)

În ziua concertului, la intrare, biletele de o zi vor costa 90 de lei!

De asemenea, până în ziua festivalului este disponibil și pachetul promoțional Shine Together, la prețul de 516 de lei, ce vă oferă 5 abonamente la preț de 4 în zona Acces General! Acesta se găsește pe www.iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

După ce în 2015 a câștigat tilul de „Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar în 2016 „Best Alternative Performance” și s-a bucurat de prezența a peste 8.000 de spectatori în cele două zile, sub egida „Come & Shine”, festivalul își dorește să-și menință poziția de lider pe piața festivalurilor de profil din Capitală și mulțumește fanilor pentru votul de încredere și le promite că nu le va înșela așteptările nici în 2017 !

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts și susținut de ROCK FM și Banca Românească

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...