Noutăţi

Shadows Out of Time semnează cu Psychosounds Music

Label-ul românesc Psychosounds Music anunță semnarea unui contract cu trupa Shadows Out of Time din Varna pentru realizarea primului album de studio.
Lansarea va avea loc pe 16 noiembrie în Varna și pe 23 noiembrie în București, parteneri ai lansării fiind bucureștenii de la Machiavellian God (aceștia lansând de asemenea primul album pe 23.11 prin intermediul Psychosounds Music).

SHADOWS OUT OF TIME a luat ființă în 2018 în Varna, Bulgaria. Formația este un proiect al basistului Georgi Pehlivanov. Trupa a fost formată în 2018 în Varna, Bulgaria și cuprinde muzicieni bine cunoscuți de la trupe precum Symbolic, Lieveil sau Drive Your Life. Trupa a clasificat muzica lor ca Melodic Power Metal. Primul single „Evil Rising” a fost lansat la începutul anului 2019.

SHADOWS OUT OF TIME înseamnă:
Georgi Dimov – Vocal
Stanimir „Stavry” Stavrev – Vocal
George Pehlivanov – Bass
Petar Velev – Chitară
Gordan Kaloianchev – Chitară
Valentin Deskov – Tobe

Anul 2019 vine cu primele concerte, prima apariție fiind pe scena din Fabrica în cadrul Balcanic Metal Night, urmată apoi de concerte în Bulgaria în cadrul mai multor festivaluri ca Spirit of Rock Summer Nights, Sea of Black, cel mai însemnat fiind Hills of Rock alături de nume de renume internaționale.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...