Noutăţi

Seară hip-hop vineri, în Fabrica: Macanache | Chimie | DJ Oldskull

chimie

Macanache, rapper-ul din Titan, aterizează vineri seară în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) împreună cu DJ Oldskull şi cu Chimie într-un eveniment marca Live Kulture*.

Toată lumea ştie: 4 la chimie!

Chimie nu este materia atât de urâtă de toată lumea prin liceu, ci hip-hoper-ul Mihai Adamescu, zis Mişu Foarfecă, zis Chimiţă, din cartierul Tomis Nord, Constanţa. Are 29 de ani şi face rap de la 16. Are o diplomă de jurnalist. În 2013 a compus şi cântat împreună cu Loredana Groza şi fostul primar Radu Mazăre imnul staţiunii Mamaia. „Eu sunt reprezentantul underground-ului în acest context, eu sunt vocea oamenilor pe care îi reprezint. Dacă Universul a vrut ca eu să ajung la masă cu omul asta (Radu Mazăre – n.red.), o să mă duc să vad ce are de spus. Ideea e că mă duc să câştig puţin control pentru ai noştri”, a declarat atunci Mişu Foarfecă pentru ziarul Adevărul.

Videoclipul oficial I & I feat. Flou Rege şi Bean de pe albumul De la zei la cimpanzei, lansat în martie 2013, a înregistrat peste un milion de afişări pe YouTube.

Chimie – YouTube | Chimie – I & I feat. Flou Rege şi Bean | Chimie – Cascada

Macanache din Titan

“Macanache este un raper de 27 de ani care a adus un nou suflu muzicii underground din România. Şi-a pus amprenta pe hip-hop-ul românesc cu un stil propriu. E artistul de pe maidan, a copilărit în cartierul Titan, în zona Poarta 4. A schimbat mai multe şcoli, a făcut gimnastică şi-i place să bată mingea. E un tip modest, vorbeşte limba română foarte bine, spre surprinderea celor care l-au etichetat agramat. Spune că dezacordurile pe care le mai scapă în piesele lui sunt un fel de licenţă poetică”.

Macanache – Putred | Macanache – Şefu | Macanache SoundCloud

Oldskull care sună a old school, dar nu e

DJ Oldskull (Ovidiu Aioanei), băcăuan și prieten vechi cu Grasu XXL și Maximilian, și-a început activitatea în urmă cu 11 ani printr-o serie de party-uri în orașul natal. De-a lungul timpului, Oldskull a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Guess Who, Spike, Junky, Tranda, Nane sau Cabron, iar începând cu anul 2009 îl însoțește în concerte pe Maximilian. Cu peste 1000 de party-uri la activ, DJ Oldskull activează în proiecte precum Blazing Vibes sau RnB Party, împreună susținând show-uri în cadrul unor evenimente precum B’estfest sau Electric Castle. Este membru al Okapi Sound.

DJ OldSkull pe SoundCloud | DJ Oldskull pe YouTube

 

Data şi ora: vineri, 26 februarie, ora 21

Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)

Concert: Macanache | Chimie | DJ Oldskull

Preţ bilet: 30 de lei pe Kompostor.ro (pre-sale, număr limitat)

Facebook Event: Macanache | Chimie | DJ Oldskull @Fabrica

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!