Noutăţi

Seară hip-hop vineri, în Fabrica: Macanache | Chimie | DJ Oldskull

chimie

Macanache, rapper-ul din Titan, aterizează vineri seară în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) împreună cu DJ Oldskull şi cu Chimie într-un eveniment marca Live Kulture*.

Toată lumea ştie: 4 la chimie!

Chimie nu este materia atât de urâtă de toată lumea prin liceu, ci hip-hoper-ul Mihai Adamescu, zis Mişu Foarfecă, zis Chimiţă, din cartierul Tomis Nord, Constanţa. Are 29 de ani şi face rap de la 16. Are o diplomă de jurnalist. În 2013 a compus şi cântat împreună cu Loredana Groza şi fostul primar Radu Mazăre imnul staţiunii Mamaia. „Eu sunt reprezentantul underground-ului în acest context, eu sunt vocea oamenilor pe care îi reprezint. Dacă Universul a vrut ca eu să ajung la masă cu omul asta (Radu Mazăre – n.red.), o să mă duc să vad ce are de spus. Ideea e că mă duc să câştig puţin control pentru ai noştri”, a declarat atunci Mişu Foarfecă pentru ziarul Adevărul.

Videoclipul oficial I & I feat. Flou Rege şi Bean de pe albumul De la zei la cimpanzei, lansat în martie 2013, a înregistrat peste un milion de afişări pe YouTube.

Chimie – YouTube | Chimie – I & I feat. Flou Rege şi Bean | Chimie – Cascada

Macanache din Titan

“Macanache este un raper de 27 de ani care a adus un nou suflu muzicii underground din România. Şi-a pus amprenta pe hip-hop-ul românesc cu un stil propriu. E artistul de pe maidan, a copilărit în cartierul Titan, în zona Poarta 4. A schimbat mai multe şcoli, a făcut gimnastică şi-i place să bată mingea. E un tip modest, vorbeşte limba română foarte bine, spre surprinderea celor care l-au etichetat agramat. Spune că dezacordurile pe care le mai scapă în piesele lui sunt un fel de licenţă poetică”.

Macanache – Putred | Macanache – Şefu | Macanache SoundCloud

Oldskull care sună a old school, dar nu e

DJ Oldskull (Ovidiu Aioanei), băcăuan și prieten vechi cu Grasu XXL și Maximilian, și-a început activitatea în urmă cu 11 ani printr-o serie de party-uri în orașul natal. De-a lungul timpului, Oldskull a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Guess Who, Spike, Junky, Tranda, Nane sau Cabron, iar începând cu anul 2009 îl însoțește în concerte pe Maximilian. Cu peste 1000 de party-uri la activ, DJ Oldskull activează în proiecte precum Blazing Vibes sau RnB Party, împreună susținând show-uri în cadrul unor evenimente precum B’estfest sau Electric Castle. Este membru al Okapi Sound.

DJ OldSkull pe SoundCloud | DJ Oldskull pe YouTube

 

Data şi ora: vineri, 26 februarie, ora 21

Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)

Concert: Macanache | Chimie | DJ Oldskull

Preţ bilet: 30 de lei pe Kompostor.ro (pre-sale, număr limitat)

Facebook Event: Macanache | Chimie | DJ Oldskull @Fabrica

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...