Noutăţi

Seară de jazz cu East 2 East la Timişoara

Miercuri, 14 decembrie 2016, orele 20:00 invităm în Club Manufactura (Splaiul T.Vladirmirescu nr. 9) din Timişoara pentru a petrece o seară deosebită alături de maghiarii de la East 2 East.

afis_e2e
Fb event: https://www.facebook.com/events/1524201260940193/
Preţ bilet: 20 lei
East 2 East
Duo-ul de chitară contemporană, formată din cei doi chitarişti de jazz, maghiarii Gábor Kéri şi Tibor Eichinger, este mult mai mult decât un duet de jazz cu standarde adaptate pentru două chitări. Aceşti maeştri chitarişti compun pentru multe alte trupe, cât şi pentru ei, deci veţi avea parte de standarde adaptate stilului lor unic şi contemporan, cât şi mult jazz original, cu rădăcini în muzica tradiţională ungurească, dar şi muzica contemporană.
Cei doi au înregistrat recent propriile transcrieri a doi legendari pianişti, György Ligeti şi György Kurtág, care vor fi auzite ca parte specială a programului lor.
Youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=P3BmWv-0aWY&index=2&list=PL5Pg6dpK0_2sjKWVhoiMgMRGgLDUIMDBl

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...