Noutăţi

Se apropie ediţia 2017 a DBE

Evenimentul a pornit în anul 2009 ca un concept nou în România, încercând să promoveze muzica dark de nișă din undergroundul extrem, nepromovat încă pe la noi. Nu s-a vrut neapărat un festival. Organizatorii spun și astăzi că evenimentul e „mai degrabă un moment în timp”. Se pare că momentul și timpul sunt favorabile în acest an arădenilor, deoarece după două ediții indoor în capitală și cinci ediții outdoor între zidurile Cetății din Alba Iulia, „Dark Bombastic Evening” se mută în vara anului 2017 în județul Arad! Mai exact, la Dorobanți, la Grădina Termală!

Genurile experimentate în cadrul Dark Bombastic Evening au fost până acum Neofolk, Ambient, Goth, Post Punk, Neoclassical, Ethereal sau Theatrical Dark Cabaret. Rămâne de văzut ce surprize rezervă anul 2017 pentru vechii și viitorii fani ai acestui eveniment, dar cert e că organizatorii, DonisArt, continuă să exploreze o abordare muzicală nonconformistă și doresc să facă din DBE un eveniment underground de tradiție, adresat celor care sunt deschiși cu adevărat la provocări noi.

Line-Up:

HAIL SPIRIT NOIR (GR)
AUALEU (RO)
ARC GOTIC (RO)
WHISPERING SONS (BE)
CYANNA MERCURY (GR)
ORANSSI PAZUZU (FIN)
WOLVES IN THE THRONE ROOM (US)
METHADONE SKIES (RO)
:OF THE WAND AND THE MOON: (DK)
DORDEDUH (RO)
MOTORAMA (RU)
WREKMEISTER HARMONIES (US)
SOROR DOLOROSA (FR)
ESBEN AND THE WITCH (UK)
SPURV (NO)
KAMPFAR (NO)
HAMFERD (FO)
DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND (AT)

Abonamente valabile pe întreaga durată: 275 lei // bilete valabile o zi: 155 lei: https://eventbook.ro/music/bilete-dark-bombastic-evening-2017

Reguli de acces

Este permis accesul cu orice fel de cameră foto sau video, fără trepied. Se pot aduce umbrele, pelerine sau geci de ploaie. Accesul este strict interzis cu: obiecte de sticlă, sticle, spray-uri, cuțite sau alte obiecte contondente, băuturi sau mâncare.

Localizare: Grădina Termală, Arad

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!