Noutăţi

Schimbare de preț la biletele pentru Maximum Rock Festival 2017

Începând de astăzi, 16 august 2017, prețul abonamentelor și biletelor de o zi la Maximum Rock Festival 2017 se schimbă!


În cazul în care nu ați apucat să le achiziționați deja, acestea pot fi găsite online pe
www.ambilet.ro, dar și în format fizic la sediul Promusic Events (str.Traian Demetresc, nr. 9 – Zona Timpuri Noi), magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour, la următoarele prețuri:

Bilet de o zi – 90 lei

Abonament (ambele zile) – 135 lei

După epuizarea acestora, țineți cont de faptul că în perioada festivalului biletele de o zi vor putea fi găsite la prețul de 115 lei, în timp ce abonamentele vor costa 160 lei.

În ceea ce privește biletul pentru o singură zi, vă rugăm să țineți seama că acesta va fi scanat o singură dată în una din zile (în funcție de ziua aleasă), astfel că orice încercare de a intra a doua oară cu el în incinta festivalului va fi pedepsită conform legii.

Pentru confortul participanților, sunt puse în vânzare în total doar un număr de 1300 bilete și abonamente, așa că nu uitați că numărul lor este limitat!

Trupele confirmate până în acest moment:

Vineri (13 octombrie)

SODOM
POLAR
FOR THE WICKED
HYPERSONIC

Sâmbătă (14 octombrie)
HAGGARD
MOONSORROW
SHADE EMPIRE
STAGE OF REALITY
NIGHTMARE
ANVISION
ANURYZM
VLAD IN TEARS

Eveniment susținut de Domeniile SâmbureștiAqua CarpaticaJägermeister și Rock Fm

Susținători media: Rock House Events, Metal Hangar 18, Theintermission.ro, Definiterock.ro, iConcert.ro, Infomusic.ro, Metalhead.ro, MetalForLife.ro, Let’s Rock Romania, RoEvents.ro, Best-Event.ro, Teen Art Out Magazine, bestmusic.ro,

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...