Noutăţi

Scarlet Aura lansează noul single „Tu” și prezintă viitorul album „Rock-Stravaganza”

Scarlet Aura împletește din nou firele muzicale pentru a lansa single-ul „Tu”, o bijuterie sonoră din cufărul lor viitor de comori, albumul „Rock-Stravaganza”. Pe data de 12 aprilie, va fi dezvelită această perlă muzicală, marcând o renaștere a unei emoții de altădată. „Tu”, inițial un dar muzical oferit de Mihai și Aura în 2012, alături de Steelborn, renaște acum într-o nouă lumină sub egida Scarlet Aura, promițând o aventură nouă prin prisma rock-ului alternativ și metalului. 

Această odisee sonoră, „Tu”, este un dans tulburător pe sârmă între dorința arzătoare și pierderea care se strecoară în umbră, între îmbrățișarea caldă a iubirii și frigul goliciunii lăsate în urmă. 

Este vorba despre cum înălțarea și căderea se pot întâmpla într-o singură suflare,” dezvăluie Aura misterul ce învăluie acest single.

„Rock-Stravaganza”, cu cele 15 piese ale sale, promite să fie o odă adusă vieții dar și maturității muzicale și de creație ale Scarlet Aura, cu lansarea programată pe 28 iunie. Acest nou album va conține melodii foarte cunoscute din periplul muzical al lui Mihai și al Aurei, melodii ce vor fi readuse la viață, vor îmbrăca haine noi și se vor prezenta vremurilor actuale. Noul album cu siguranță va bucura nespus pe cei care au fost cel puțin alături de Aura și de Mihai încă de la îceputuri.  Și cum muzica este un fluviu ce nu poate fi oprit, Scarlet Aura va lua valurile de vară cu asalt, urmând să navigheze prin țară într-un turneu național care va celebra acest nou capitol.Vă invităm să ascultați single-ul și să vă pierdeți în vizualul său unic, deschizându-vă inimile spre „Tu”.

Ascultați single-ul și urmăriți videoclipul aici:

https://scarletaura.lnk.to/Tu_

*Despre Scarlet Aura:*

Scarlet Aura este recunoscuta ca fiind cea mai bună trupa românească de heavy metal cu voce feminină de către ascultătorii de gen. Cu o carieră plină de lansări de succes și concerte care au captivat publicul din întreaga lume, Scarlet Aura continuă să fie la avangarda scenei muzicale, împingând limitele creativității și expresiei artistice.

*Pentru mai multe informații:*

Vizitați www.scarletaura.com și urmăriți formația pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente și lansări.

Wiki
Facebook
YouTube
Instagram
X (ex-Twitter)

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...