Noutăţi

Saver și RoadkillSoda confirmă prezența la SoundArt Festival 2020

Saver (NO) și Roadkill Soda (RO) confirmă prezența în line-up-ul evenimentului din perioada 13-15 martie din Quantic Club alături de Green Carnation, Truckfighters, Belzebong, Allochiria, ARAC Ensemble, The Dead Creed, A Broken Design, Beauty and the Raț, Contraband X și Eyes to Argus.

Bilete și abonamente la preț de presale pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Saver este o trupa nouă de sludge/postmetal din Oslo, Norvegia, înființată în 2018 din cenușa trupei Tombstones. „They Came With Sunlight“, albumul de debut, a fost lansat anul trecut și poate fi ascultat pe bandcamp-ul trupei. Materialul nu trădează faptul reprezintă un început de poveste, fiind executat impecabil, cu tranziții bine gândite între părți și un tempo constant ce evoluează natural.

RoadkillSodacea mai relevanță trupa românească de stoner/desert rock/rock’n’roll –  revine în line-up-ul SoundArt Festival. Grupul se consideră a fi reflecția anilor ’70, a unui Dodge prăfuit, a tricoului uzat, a tatuajelor, a băuturii sorbite sub arșița soarelui, a spiritului nomad și contemplativ. Trupa se pregătește lanseze un nou album în 2020, iar în 2019 au lansat un prim single, intitulat “Satan”.

Abonamentele pot fi achiziționate la oferta de presale la prețul de 170 RON și oferă accesul în cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 RON – The Dead Creed, ARAC Ensemble

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 RON – Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 RON – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, RoadkillSoda, Truckfighters

Începând cu prima zi a festivalului abonamentele și bilete vor putea fi achiziționate și din Quantic Club la următoarele prețuri: Abonament – 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua II -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

Trupe confirmate până în acest moment:

Green Carnation – avantgarde/progressive metal, Norvegia

Truckfighters – stoner, Suedia

Allochiria – sludge/post-metal, Grecia

Belzebong – stoner/doom metal, Polonia

RoadkillSoda – stoner/deșert rock, România

ARAC Ensemble – neo-dark folk, România

The Dead Creed – acoustic death-doom, Grecia

Eyes To Argus – experimental post-rock, Malta

Saver – sludge/post metal, Norvegia –

A Broken Design – hard rock/stoner rock, Malta

Contraband X – groove/progressive metal, România

Beauty and the Rat – post-grunge/stoner metal, România

Facebook event page – https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

Soundart Festival prezintă prima ediție a concursului “Sound On Paper”

Pe ritm de sonorități prog, rock, stoner și sludge, Soundart Festival te invită îți transferi trăirile muzicale pe canvas-ul unui poster „cu cântec„!

Dacă te pasionează domeniul artelor plastice, trimite-ne până la data de 15.02.2020 un poster creat de ține care ilustreze conceptul de reprezentare grafică a sunetului.

Artiștii cărora muzele le vor cânta cel mai dulce, și care vor crea cele mai spectaculoase lucrări, vor fi premiați, iar lucrările lor vor fi expuse într-un vernisaj deosebit în cadrul Soundart Festival 2020, în clubul Quantic.

Înscrierile se fac la adresa soundartro@gmail.com iar detalii despre regulament și premii se găsesc pe pagina oficială de facebook a concursului: https://www.facebook.com/events/1241572962695457/

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...