Noutăţi

Saturnus și In the Woods în România

Saturnus și In The Woods cântă la București pe 21 octombrie în Quantic Club alături de The Foreshadowing. Primele 300 de bilete costă 99 de lei. La minim 3 bilete cumpărate ai reducere 20%. Trupele ajung și în Cluj pe 22 octombrie în /Form Space.
Saturnus este unul dintre cele mai importante nume ale scenei Doom Metal din Europa. Istoria formației începe în 1991, sub numele de Asesino, nume pe care îl folosesc până în 1993, inițial abordând un Death Metal. Treptată are loc trecerea către Doom Metal cu vădite influențe de Gothic Metal. Membrii fondatori, Thomas Jensen și Brian Hansen sunt în continuare motorul creativ al trupei.
Până în prezent Saturnus a lansat 5 materiale de studio, cel mai recent, ‘The Storm Within’, fiind oferit fanilor anul acesta, pe 16 Iunie.

In The Woods… vin din Norvegia și și-au început activitatea în 1991, având însă un hiatus din 2000 până în 2014. În cele 6 materiale de studio au reușit să îmbine Black Metalul cu Progressive și chiar Gothic Metal pe alocuri, temele predilecte abordate fiind paganismul, natura, filosofia sau introspecția.

The Foreshadowing vin din Italia și abordează un Ambiental Doom Metal. Formația activează din 2005, timp în care au scos 4 albume. Influențați de formații precum My Dying Bride, Katatonia sau Anathema, The Foreshadowing au reușit să adauge un sound modern și o notă personală muzicii compuse.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Primele 200: 99 lei
  • Următoarele 119 lei
  • La acces: 150 lei

La prețul acestora se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Un eveniment METALHEAD.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...