Noutăţi

Șamanii NYTT LAND aduc sonorități dark nordic folk în Quantic Club pe 19 Septembrie

NYTT LAND își prezintă noua capodoperă cu ocazia unui concert special în data de 19 Septembrie 2024 pe scena clubului Quantic din București unde vă invită într-o lume spirituală și cosmică. Evenimentul este recomandat fanilor HEILUNG, WARDRUNA și RUNAHILD.
Ascultă “U-Gra” live: https://youtu.be/oMiq_t9xUR8?si=SiL2vVg7LtuE92e5
Format din cuplul de șamani Natasha „Baba Yaga” și Anatoly Pakhalenko în 2013, NYTT LAND oferă unul dintre cele mai captivante și remarcabile spectacole pe care scena de dark folk le are de oferit.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro la următoarele oferte:
Ofertă presale – 70 de lei plus taxe la vedere
Preț întreg – 80 de lei plus taxe la vedere
În 2023, duo-ul siberian a revenit cu un nou material, intitulat Torem, lansat via
Napalm Records.

Ascultă “Nord”: https://youtu.be/BIWaflxxZPM?si=YnCFv5p7_1OQ75iK

Torem invită ascultătorii să pătrundă într-o lume mistică unde instrumentele străvechi se întâlnesc cu invocații hipnotice. Albumul te poartă într-o călătorie unică ce ține de noua trilogie a trupei, dedicată celor trei lumi din cosmologia țării lor. Torem este cântat în limbile vechi Khanty (tribul nativ siberian) și scandinavă veche (islandeză veche), iar titlul înseamnă “Marele Cer”, în limbile finno-ugrice ale popoarelor indigene din Siberia – Cerul Mare pe care stau strămoșii și unde sufletele oamenilor și animalelor renasc în formă de păsări. Acesta este și locul în care șamanul face prima călătorie pentru a învață înțelepciunea Marelui Duh.
Ascultă “Huginn Ok Muninn”: https://youtu.be/WtLep6JqOK8?si=k3Z3_RxWr1QcZY6h
Muzica unică al proiectului NYTT LAND este inspirate de sunetul naturii siberiene – rădăcinile lor muzicale sunt profund legat de mitologie, teme istorice și cultura șamanică antică.
Ascultă “Rise of Midgard”: https://youtu.be/nrb5rcFMsTg?si=A0ntzFllzWJxag3p

Călătoria cosmică a celor de la NYTT LAND culminează cu „Rise of Midgard”, care marchează apariția imaginii nașterii a șamanului, răscoala din trupul gigantului Ymir din Midgard ca cea mai înaltă creație a zeilor în puterea lor; iar trupa oferă coloana sonoră muzicală perfectă!
Cu o narațiune captivantă, imagini înspăimântătoare, atmosferă întunecată și melodii încapsulate de cântări din gât, ritmuri meditative și un spirit din lumea mitologiei și naturii, NYTT LAND oferă spectacol de neuitat și de neratat!

Site oficial: https://label.napalmrecords.com/nyttland

Facebook: https://www.facebook.com/nyttland

Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/745277100878413/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...