Noutăţi

Sakis Tolis, Machiavellian God și On Thorns I Lay live în Iași

Pe data de 10 noiembrie 2023, Sakis Tolis va concerta în Iași (Underground), în cadrul turneului „Beyond The Void”.
Pe lângă Iași, turneul va include și orașele București (8 noiembrie 2023 – Quantic Club), Cluj Napoca (9 noiembrie 2023 – /Form Space) și Constanța (11 noiembrie 2023 – Rock Halle).
Alături de Sakis, vor urca pe scenă formațiile Machiavellian God (Melodic Death Metal – Romania) și On Thorns I Lay (Death/Doom Metal – Grecia).
Biletele sunt disponibile prin intermediul platformei iabilet.ro și au următoarele preturi:

  • 100 lei – presale până pe data de 9 noiembrie 2023
  • 120 lei la acces și online pe 10 noiembrie 2023

Sakis Tolis este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni de Metal din Grecia, care și-a pus amprenta pe scena Extreme Metal timp de aproape 40 de ani! După cinci albume lansate cu Thou Art Lord și 13 cu Rotting Christ, Sakis și-a lansat primul album solo, “Among The Fires Of Hell” în luna martie a anului 2022.

Machiavellian God este o trupă de Melodic Death Metal, originară din București, România, înființată în anul 2017. Trupa își crează piesele într-o manieră unică, acestea fiind rezultatul combinării unor elemente ce provin din Doom, Black, Atmospheric și altele, toate fiind stratificate ingenious peste o bază solidă de Melodic Death Metal. Din punct de vedere liric, Machiavellian God abordează subiecte intrigante precum Gnosticismul, practicile esoterice, poveștile mitice și credințele antice, toate acestea completând perfect muzica!

On Thorns I Lay (Death/Doom Metal – Grecia) a luat ființă la începutul anilor ’90 și a lansat până în prezent 9 albume de de studio, cel de-al 10-lea fiind prevăzut să apară undeva în toamna acestui an!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

  1. Wikis says:

    Uau! Parca se apropie un cap de afis de nerefuzat! Sakis Tolis, Machiavellian God si On Thorns I Lay alaturi, toate intr-un spectacol extrem de metalic ce pare sa promita ceva puternic si inaltator! Nu pot sa astept sa il vad in actiune pe Sakis, impreuna cu trupele care il insotesc! Acest concert de Metal trebuie sa fie experienta cea mai tare pe care o poti avea! nu sunteti de acord?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...