Noutăţi

S-a lansat un nou single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

back_to_life_small
Rise From The Fallen”, în interpretarea formaţiei Matricide din Israel, este un nou single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity, album ce conţine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe româneşti şi străine. Proiectul este unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate către membrii şi familiile GTG, precum şi către victimele Colectiv. Acesta poate fi găsit în magazinele Cărtureşti, Humanitas, Muzica, precum şi online pe eMag.ro şi Getmusic.ro (http://smarturl.it/BackToLife-Tribute).

Albumul poate fi ascultat sau descărcat în format digital de la acest link: https://UMR.lnk.to/BackToLifePR

Melodia poate fi ascultată mai jos:


Matricide a declarat:

„Vocalistul nostru a citit versurile albumului Mantras of War şi a simţit o puternică legătură emoţională cu mesajul acestei melodii, mai ales intro-ul acesteia se aseamănă cu o melodie de pe viitorul nostru album. Nu auzisem de Goodbye to Gravity înainte, dar în timp am ajuns aprofundăm muzica lor foarte mult şi îi apreciem şi îi respectăm enorm.
Veştile despre ziua de 30.10.2015 nu au ajuns foarte repede în presa israeliană, am aflat despre incident a doua zi din presa online internaţională de specialitate. A fost o tragedie greu de înţeles şi de explicat, a fost îngrozitor faptul acest lucru s-a putut întâmplă atât de repede şi probabil întruna din cele mai importante zile din viaţa unei formaţii – concertul de lansare a noului album.
Am avut şansa cântăm de câteva ori în România şi întotdeauna ne-am simţit acolo ca acasă, avem o adevărată conexiune cu această ţară şi cu publicul român. Inimile noastre bat pentru România şi pentru toţi cei care şi-au pierdut vieţile, familiile şi prietenii în această teribilă tragedie. Vrem adresăm condoleanţe către membrii şi prietenii familiilor GTG. Fie ca sufletele celor plecaţi se odihnească în pace.”

Melodia a fost înregistrată şi mixată de către Daniel Strosberg în Keoss Studios, Tel Aviv, Israel şi masterizată de către Luculescu Alin Gabriel.

Ran Eliahou – voce
Auria Sapir – chitară
Shahar Guy – bass
Ofir Zigi – tobe

Tracklistul complet al albumului este următorul:

01 – Cruadalach (Cehia) – Waking Up
02 – Outbreak (România) – Unusual Suspects
03 – Changing Skins (România) – Vanishing Point
04 – Nightshadows Lament (cu membri din My Dying Bride, Tristania, Apoptygma Berzerk, Mortiis, Hellbound Hearts şi Green Carnation) – Horizons
05 – Stonelight feat. Toni Dijmarescu (România) – I Won’t Wait
06 – Anna Murphy (ex-Eluveitie – Elveţia) – Through It All
07 – Brumă (România) – Between the Tides
08 – Bedårande Barn (Suedia) – Back to Life (acoustic)
09 – Days of Confusion & Viţa de Vie (România) – The Day We Die
10 – News from Nowhere (România) – Shadow Puppets
11 – Wind Rose (Italia) – Atonement
12 – Sequence (Serbia) – Four Minutes of Rage
13 – Matricide (Israel) – Rise From the Fallen
14 – L.O.S.T. (România) – Heed the Call
15 – Bucium (România) – What If
16 – Mindcage Escape (România) – This Life Is Running Out
17 – Spaceman (Goodbye To Gravity Version) – cover Babylon Zoo

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...