Noutăţi

S-a lansat un nou single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

back_to_life_small

„Four Minutes of Rage”, în interpretarea formaţiei Sequence din Serbia, este un nou single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity, album ce conţine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe româneşti şi străine. Proiectul este unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate către membrii şi familiile GTG, precum şi către victimele Colectiv. Acesta poate fi găsit în magazinele Cărtureşti, Humanitas, Muzica, precum şi online pe eMag.ro şi Getmusic.ro (http://smarturl.it/BackToLife-Tribute). De asemenea, comenzi din afara României se poate face aici: http://smarturl.it/TributeGTG-PHD.

Albumul poate fi ascultat sau descărcat în format digital de la acest link: https://UMR.lnk.to/BackToLifePR

Melodia poate fi ascultată mai jos

Sequence a declarat:

„Am fost complet şocaţi când am auzit ce s-a întâmplat pe 30 octombrie, pentru exact în acea seară aveam primul nostru concert în România. Un astfel de incident tragic este cel mai rău lucru care se poate întâmplă unei trupe, iar faptul ei îşi lansau noul album chiar în acel moment face ca totul fie şi mai trist. Trupa era extem de entuziastă. Şi-au pus sufletele în muzica lor. Nu i-am cunoscut personal dar putem auzi asta în muzica lor. Prin urmare, ne-am simţit onoraţi când am avut oportunitatea de a înregistra o melodie de-a lor.
Am avut o întreagă discuţie în contadictoriu când a fost nevoie alegem melodia. Mai era o piesă pe care doream o înregistrăm dar în final ne-am hotărât la „Four Minutes of Rage”. Am dorit cântăm o melodie în care ne regăsim în totalitate. Am rescris unele riff-uri şi chiar am compus unele noi pentru nu am vrut doar re-înregistrăm din nou aceeaşi piesă. Oricine poate face asta. Dar faci un cover cu propriile tale caracteristici şi soluţii este cu totul altceva.”

Melodia a fost înregistrată şi mixată de către Szabolcs Sebők la Alxin Music Production şi masterizată de către Luculescu Alin Gabriel.

Componenţă Sequence:
Ákos Bogár – vocals
Áron Eszes – guitar
Larisa Delic – bass
Nik Nagypál – drums
Zoltán Dávid Kőrős – guitar

Sequence este o trupă de hardcore/modern metal din Senţa, Serbia, care s-a format în 2014 şi care a lansat primul videoclip „Bloodshed” în toamna aceluiaşi an. De atunci, trupa a avut foarte multe concerte în Serbia, Slovacia şi Ungaria. Pe 29 februarie 2016 Sequence a lansat albumul de debut „Faith In Me” care a fost distribuit în format digital prin Universal Music România, după ce trupa şi casa de discuri au avut un prim contact cu ocazia finalei GBOB România din decembrie 2015. A urmat un turneu european în aprilie-mai 2016 care a constat în 7 concerte în 6 ţări şi 3 capitale, inclusiv în Berlin, Budapesta şi Belgrad.

Tracklistul complet al albumului tribut este următorul:

01 – Cruadalach (Cehia) – Waking Up
02 – Outbreak (România) – Unusual Suspects
03 – Changing Skins (România) – Vanishing Point
04 – Nightshadows Lament (cu membri din My Dying Bride, Tristania, Apoptygma Berzerk, Mortiis, Hellbound Hearts şi Green Carnation) – Horizons
05 – Stonelight feat. Toni Dijmarescu (România) – I Won’t Wait
06 – Anna Murphy (ex-Eluveitie – Elveţia) – Through It All
07 – Brumă (România) – Between the Tides
08 – Bedårande Barn (Suedia) – Back to Life (acoustic)
09 – Days of Confusion & Viţa de Vie (România) – The Day We Die
10 – News from Nowhere (România) – Shadow Puppets
11 – Wind Rose (Italia) – Atonement
12 – Sequence (Serbia) – Four Minutes of Rage
13 – Matricide (Israel) – Rise From the Fallen
14 – L.O.S.T. (România) – Heed the Call
15 – Bucium (România) – What If
16 – Mindcage Escape (România) – This Life Is Running Out
17 – Spaceman (Goodbye To Gravity Version) – cover Babylon Zoo

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...