Noutăţi

Rockstadt Extreme Fest vă invită în perioada 21-22 iunie, în Club Quantic din București, la un un Warm-Up Weekend

Rockstadt Extreme Fest vă invită în perioada 21-22 iunie, în Club Quantic din București, la un un Warm-Up Weekend ce va păstra aceleași valențe muzicale cu care v-am obișnuit în toți acești ani, un weekend în care vom asista la subgenuri muzicale diametral opuse și totuși atât de apropiate conceptual, pornind de la clasicul death metal, trecând prin thrash și ajungând până la muzica electronică sau influențe de post-punk.
Cu această ocazie, vom pune la bătaie un număr limitat de abonamente la preț special pentru ediția din acest an a Rockstadt Extreme Fest, printre ultimele rămase până când ediția din acest an va fi declarată Sold Out! Abonamentele vor fi disponibile în ambele zile ale evenimentului. Ca de fiecare dată, echipa festivalului va fi prezentă la eveniment pentru a raspunde la toate întrebările legat de festival, sau pur și simplu pentru a socializa cu fiecare din voi.
Așadar, vă invităm la Quantic, alături de:
Vineri, 21 iunie – HEALTH with Special Guest: +SHE+
Sâmbătă, 22 iunie – Vader, Bio-Cancer, Warside

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...