Noutăţi

Rockstadt Extreme Fest 2018 – line-up final și program pe zile

Ca în fiecare an, Rockstadt Extreme Fest va găzdui două scene, programul integral fiind disponibil mai jos. Peste 50 de formații și artiști din Europa, Africa de Sud, Canada și America de Nord și Sud vor concerta în perioada 2-5 august, pe deja cunoscutul teren de Biatlon din Râșnov.

Line-up-ul final este completat de SINCARNATE, INDIAN FALL, CODE RED și HARMED. De asemenea, și în acest an vom încheia festivalul cu showul pirotehnic oferit de HYPNOSIS FIRESHOW, în timp ce deja celebrul Afterparty revine pe scena a două, pe parcursul nopții și până la răsărit.

Biletele sunt disponibile online cât și în rețele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.iabilet.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele sunt disponibile atât online cât și în rețea națională și internațională și vor putea fi achiziționate inclusiv pe toată perioada festivalului, de la intrarea oficială.

La fel ca și pentru precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival dedicat muzicii metal în România, are loc în perioada 2-5 august, pe terenul de Biatlon din Râșnov.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top