Noutăţi

ROCK’N’IAŞI OPEN AIR – 10 ani de muzică bună

rockniasi

În perioada 20-22 mai 2016, festivalul revine, de data aceasta într-un eveniment de tip OPEN AIR. Acesta va avea loc în Tabăra Ciric, o zona de agrement situată la 6 km de orașul Iași pe malul stâng al lacului Ciric.

Prima confirmare din cadrul festivalului este trupa Alternosfera.

Pentru managerii trupelor care doresc urce pe scena festivalului ROCK’N’IAŞI OPEN AIR 2016.

„Deoarece am fost contactaţi prin diferite persoane în legătură cu posibilitatea de a participa cu trupa la ROCK’N’IAŞI OPEN AIR 2016, pentru a nu lasă impresia se intră pe PILE în line-up-ul festivalului, rugăm ne contactaţi direct pe adresa de Facebook a managerul festivalului (https://www.facebook.com/căliman.adrianconstantin), astfel încât avem legătură directă. asigur este loc pentru toată lumea, care cântă bine şi are ceva de spus. Mulţumim pentru înţelegere.

Pentru contactare rugăm ţineţi cont:
1. CONDIŢIA MINIMĂ DE PARTICIPARE: recital 30 de minute compoziţii proprii. Rugăm trupele de cover-uri înţeleagă politica festivalului de a promova trupele care au compoziţii proprii.
2. rugăm trimiteţi un link către o pagină a trupei
3. Minim 2 linkuri video (clip şi/sau live)
4. Condiţiile în care puteţi participa la festival (cheltuieli care doriţi fie acoperite de către organizatori)
5. Număr de persoane
6. Puneţi totul într-un email cu adresa festivalul.rockniasi@gmail.com şi la subiect treceţi ÎNSCRIERE TRUPĂ …. LA ROCK’N’IAŞI OPEN AIR 2016.”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...