Noutăţi

Rock’n Parc Fest 2018

În vara lui 2018, perioada 3-5 august va fi din nou gălăgie în parcul central Nicolae Titulescu, la foișor.

Având în vedere acest eveniment nu este patronat de intenții de câștiguri financiare ale organizatorilor, nu există un interes deosebit în a invită trupe consacrate cu potențialul de a aduce un anumit număr de oameni, iar în aceste condiții intenția organizatorilor este aceea de a oferi o rampă de lansare artiștilor care doresc facă cunoștință cu scena. În cadrul festivalului nu se vor comercializa produse alimentare.

Aviz trupelor brașovene și nu doar, în cele 3 zile se poate si loc pt toți cei care își doresc facă gălăgie, logistică Asociației Prefix TM este acum mult mai cuprinzatoare.

Începând cu această a 3 a ediție, pentru că lumea asta a noastră, a celor care cântăm, nu este deloc ieftină (chirii săli repetiții, scule, întrețineri scule, etc etc) am luat hotărârea să facem o chestie un pic mai… neobișnuită dar destul de sănătoasă pentru a putea dezvolta în continuare și a face mai multe ediții și în următorii ani. Pentru că trupelor care și au anunțat deja intenția de a participa, nu li s a promis absolut nici o plată având în vedere că acest eveniment este unul fără buget, am gândit următoarea variantă care va rămâne la aprecierea voastră dacă acest eveniment merită sau nu, anume va exista un stand unde veți găși brățări de „acces”, costul unei brățări fiind de 20 de lei pentru toate cele 3 zile de festival. Ați observat probabil ghilimelele cu care este îngrădit cuvântul „acces”, ei bine, nu va imaginați că vom împrejmuit cu garduri locația și vom avea personal de control al efectuării achitării bratarei, nop! Dacă tu vii de bună voie să achiți 20 de lei în oricare din zilele festivalului arăți că îți pasă de ceea ce se întâmplă și îți aduci aprecierea ta pentru eforturile noastre (organizator/trupe). Suma colectată din vânzarea brățărilor va fi vărsată în contul asociației, iar cu aceasta se va plăti inginerul de sunet contractat de către asociație pt cele 3 zile, contractele pentru energia electrică ori închirierea de generator electric, plăți pentru materiale promoționale, etc, etc și bineînțeles, după achitarea acestor utilități vitale, suma rămasă vă fi împărțită după anumite criterii trupelor (nr aproximativ de participanți la momentul participării trupei) într-un cont bancar pe care fiecare trupă ar trebui -l indice. Avem intenția de a face publice toate aceste cheltuieli, seriile bratarilor și implicit numărul de brățări pus în vânzare, numărul de brățări vândute și implicit suma încasată dintr-un simplu motiv, organizatorii nu doresc să rămână absolut nimeni cu impresia că au vreun plan de umplere al buzunarelor lor sau altora.

INTRARE LIBERĂ

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...