Noutăţi

Rock Over Luduş sună adunarea!

Rock Over Ludus
Rock Over Luduş este noua denumire a festivalului Remember Rock în Luduş, care va avea loc în perioada 22-23 iulie 2016, în Parcul Tineretului din localitatea Luduş, judeţul Mureş.

Ca urmare a invitaţiei primite din partea organizatorilor, Promusic Events a decis susţină acest festival. Prin parteneriatul creat se urmăreşte construirea unui festival care poată concura cu alte evenimente de gen cu tradiţie din România.

“Am răspuns prompt invitaţiei organizatorilor de a ne alătură acestui festival considerând există un potenţial pentru acest gen de eveniment în zonă. Ne bucurăm putem contribui la ridicarea unui nou festival rock & metal din România.” a declarat Nelu Brînduşan, CEO Promusic Events.

Dacă la prima ediţie a festivalului (care a fost votată de către public, în cadrul Metalhead Awards, cel mai bun festival la categoria Best Small/Emerging Festival) au cântat exclusiv formaţii autohtone, dintre care amintim Dirty Shirt, Bucovina, Luna Amară, Altar etc, pentru ediţia din acest an organizatorii auinvitat atât formaţii autohtone, cât şi formaţii străine.

În zilele următoare vor fi anunţate primele formaţii care vor participa la Rock Over Luduş 2016!
O filmare de la ediţia precedentă a festivalului se poate urmări aici: https://www.facebook.com/rockoverludus/videos/vb.1454581241526279/1574417436209325/?type=3&theater&__mref=message_bubble
Evenimentul este susţinut şi în acest an de Primăria şi Consiliul Local Luduş.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...