Noutăţi

Rock n Ghenă lansează un nou videoclip

Trupa hardcore din Mangalia, Rock n Ghenă, care a lansat anul acesta un nou material discografic „The Hate, The Pain, The Suffering”, anunță al doilea videoclip de pe EP-ul cu cele 6 piese, pentru „Numbered Days”.

Teaser-ul poate fi urmărit mai jos:


Clipul, filmat de Miluță Flueras, este pentru al doilea track de pe EP și unul dintre cele mai agresive, tehnic și vocal. A fost filmat în București, în câteva locații super hardcore, unde ne mai regăsim uneori noi, toți cei din underground: Quantic Club, shopul urban Uman și 2 saloane de tattoo: Jack Art Tattoo & Dark Side și micul Mecca al undergroundului românesc, Underworld Club.

Înainte de lansarea oficială, Rock n Ghenă a pregătit un teaser pentru fanii lor, urmând ca întregul videoclip să fie lansat pe pagina de YouTube, în data de 27 Octombrie 2018.

Piesa, dar și întregul album, poate fi ascultată și downloadată de pe Bandcamp: https://rocknghena.bandcamp.com/

„The Hate, The Pain, The Suffering” îl gășiți în streaming pe Spotify, Google Music, iTunes, Amazon music, Apple Music, Zonga, iTunnes Stor. În timpul turneului de promovare a EP-ul, trupa a lansat și merch nou, pe care îl găsiți la Dark Side: https://merch.dark-side.ro/brand/rock-n-ghena.html

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...