Noutăţi

Rock n Ghenă, concert în Underworld

Sâmbătă, 11 Mai, vă așteptăm în Underworld, București, la un super concert cu una dintre cele mai vechi trupe de Hardcore din România: ROCK n GHENA.

Doors 19:30.
Bands Support 40 RON.

Cu o istorie de 20 ani, Rock n Ghenă, printre alte trupe din underground, face parte din pionierii genului hardcore în România și s-a făcut remarcată ca una din trupele cele mai dure din acest gen, ajutând la definirea termenului hardcore și creând un adevărat tumult pe harta României. Venită de pe țărmul Mării Negre, trupa Rock n Ghenă a lansat de la început o serie de sunete furioase cu elemente distinctive și agresive de tobe, bass și voce neobosită și puternică.
Mesajul Rock n Ghenă este despre frustrările din viață de zi cu zi, cele de care ai parte atunci când vezi ignoranța care ne înconjoară și lipsa de empatie și unitate. Muzica lor încurajează spiritul liber din fiecare din noi, să luăm acțiuni încurajând puterea liberului arbitru. Nu este loc de vorbe goale atunci când ești la un concert Rock n Ghenă.
În martie 2018 Rock n Ghenă au lansat albumul “The Hate, The Pain The Suffering” care vă păstrează aceesi nuanță de duritate și sinceritate.
Acest album are colaborări cu Vita de la Implant pentru Refuz, Toni Dijmărescu și DJ Hefe.

Rock n Ghenă va susține și un concert în Pub la o bere din Constanța, alături de Awake the Demons pe 10 mai.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...