Noutăţi

RoadkillSoda vs. Coma @ Grolsch Opening Act #7

RoadkillSoda cântă alături de Hefe și Dan de la Coma în episodul cu numarul #7 Grolsch Opening Act.

Coma

RoadkillSoda  au lanst recent un cover tribut al piesei „Document” de la Coma, împreună cu Razvan Hefe și Dan Costea,  parte a proiectului Grolsch Opening Act, o inițiativă
ExperimentalistRO, ce aduce față în față trupe emergente din scena muzicală romanească alternativă și trupe consacrate ce le-au inspirat. (https://www.youtube.com/watch?v=b2NddTYiUXg).

Este una dintre trupele mele de suflet românești, m-am intersectat cu baieții din Coma de-a lungul timpului la diverse concerte unde am cântat împreună, ocazie cu care au luat nastere niște prietenii frumoase. Mi-am dorit foarte mult să avem ocazia de a reinterpreta o piesă Coma în maniera noastră.” – Mihnea Ferezan, chitarist RoadkillSoda.

Am vrut să cântăm Coma în stilul nostru, asa ca am mers pe o piesă cu care am rezonat, Mihnea a regândit-o și ne-am jucat puțin pe ea, la sală. A fost foarte rapidă treaba, am intrat imediat în film. Faptul că am putut să o înregistrăm alături de Hefe și Dan a fost genial, sunt doi super oameni și niște muzicieni cu care oricine și-ar dori să cante” – Victor Ferezan, basist RoadkillSoda

Proiectul conține o serie de 10 episoade, publicate săptămânal, ce  includ și un scurt interviu,  moderat de Razvan Hefe, care este și unul dintre inițiatorii proiectului.

***

RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton, și-a început activitatea în 2011, având în prezent trei albume la activ, iar ultimul material discografic – Yo no hablo Ingles, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil și în format de dublu vinil.

Pe 7 iulie 2016 au deschis unul dintre cele mai mari festivaluri europene – Exit Festival, pe Main Stage, în Novi Sad, Serbia.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...