Noutăţi

RoadkillSoda se alătură concertului Karma to Burn

RoadkillSoda au confirmat prezenţa în cadrul concertului pe care KARMA TO BURN şi Sons of Morpheus il vor susţine luni, 11 aprilie, la Cluj-Napoca, în clubul Flying Circus Pub.Foto1_RKS_creditsValeriuCatalineanu

RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton, şi-a început activitatea în 2011 şi are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – „Yo no hablo Ingles„, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil şi în format de dublu vinil.

Pe 25 februarie anul acesta, trupa a lansat videoclipul pentru cel mai recent single – „Made of Stone” – în cadrul unui concert la club Fabrica din Bucureşti, urmat de un mini turneu naţional.

https://www.youtube.com/watch?v=Xgsu35zKrvE

KARMA TO BURN revin la Cluj Napoca după o pauză de 3 ani în cadrul turneului european de promovare a ultimului material discografic – “Arch Stanton”.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online pe Iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor partenere – Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar şi de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay, la preţul de 30 LEI până în seara concertului (11 aprilie), urmând ca la intrare preţul unui bilet sa fie de 35 LEI.

Pentru acest eveniment există un numar limitat de bilete, astfel încât, în momentul în care acestea vor fi epuizate, nu vor exista suplimentări.

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...