Noutăţi

RoadkillSoda lansează videoclipul celui mai recent single – #MadeofStone

roadkillsoda

Joi, 25 februarie, RoadkillSoda lansează videoclipul celui mai nou single – #MadeofStone, la club fabrica din București: http://on.fb.me/1Qmw7H3.

#MadeofStone a fost filmat alaturi de prietenii ce au susținut trupa de-a lungul celor 3 albume lansate până în prezent și reprezintă în primul rând, un tribut adus de RoadkillSoda scenei underground românești: „#MadeofStone este despre noi toți, despre scena noastra, este dedicat tuturor celor care trăiesc în această cultură.’’ – Victor „Vava” Ferezan

Videoclipul, realizat de Adrian Cristian Mărăloiu, a fost filmat în acelasi club, fabrica, ce a găzduit majoritatea concertelor trupei, de-a lungul celor cinci ani de existență.

#MadeofStone reprezintă prima înregistrare RoadkillSoda în noua formulă, cu Mircea Petrescu la voce și Mihai Nicolau la tobe, alături de frații Mihnea și Victor Ferezan.

DOORS OPEN: 21:00

SUPPORT: 13 lei // prin Eventbook.ro –> http://bit.ly/20n9B5B

FACEBOOK EVENT: http://on.fb.me/1nZueUt

***
RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton și are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – „Yo no hablo Ingles„, lansat prin Universal Music România, este disponibil și in format de dublu vinil.

Trupa a concertat în cadrul a numeroase evenimente, printre care, Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015) sau Shine Festival (2015), Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014) și ca opening act pentru Billy Idol (2014), Slash & Myles Kennedy (2015) sau Nick Oliveri (2015).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...