Noutăţi

Risin Sabotage – Planet Dies Tour

Ucrainienii de la Risin Sabotage se pregătesc să pornească la drum pentru o serie de concerte în cadrul Planet Dies Tour. Mai exact, Iași, București, Varna și Svishtov vor primi o doză zdravănă de psychedelic stoner rock. Ucrainienilor li se vor alătura trupele românești Arashai și Avalanche Street la showurile din București și Varna.

Planet Dies Tour:
14 septembrie – Iași, The Gate
15 septembrie – București, Quantic + Arashai și Avalanche Street
16 septembrie – Varna, Smile Club + Arashai și Avalanche Street
19 septembrie – Svishtov, Club Disorder

RISIN SABOTAGE – Ucraina
Deși sunt o trupă tânără, cu doar două materiale de studio la activ, RISIN SABOTAGE impresionează prin puterea sound-ului, îndemnând la un zbor al fanteziei, care deschide orizonturi în partea întunecată, intrinsecă și personală, a interiorului nostru, în al cărei abis este atât de ușor să te cufunzi definitiv, să uiți de tine și de lucrurile care sunt mai grave decât răul suprem.

ARASHAI – Romania
Arashai se descriu ca o transpunere în sunet a patru personalități diferite cu scopul de a pune laolaltă pasiunea, influențele și ideile lor, pentru a crea ceva nou și pentru a transmite un mesaj. Trupa prezintă un amestec de „Rap metal”, „stoner”, „grunge”, „nu metal”, „hardcore”. Sau în cuvintele lor: “Arashai înseamnă personalitate sonoră, ritm, energie, versuri sincere şi riff-uri care te lovesc în faţă ca un scaun de metal.”

AVALANCHE STREET – Romania
Baietii de la Avalanche Street se descriu ca o trupă de stoner autentic din deșertul bucureștean.
”Într-o seară, ne-am adunat câțiva băieți iubitori de stoner și am dat drumul la distors. A urmat o perioadă lungă de pustnicie în sala de repetiții în care ne-am căutat cuminți un sound doar al nostru.
După mai multe seri, Avalanche Street a ieșit din sala de repetiții de pe strada omonimă cu mai multe melodii proprii, cu un sunet bine definit și cu chef de cântat.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!