Noutăţi

Riot Monk pleacă în turneu

Riot Monk pornește în turneu pentru a promova single-ul Orișicui:

„Piesa ne este dedicată în primul rând nouă iar apoi tuturor celor frumoși și alienați care ne urmăresc.

Suntem impreună.”

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Stoner încă din 2015.

În Ianuarie 2016 lansează primul single ”This Tune” urmat apoi în Mai de lansarea primului EP, original intitulat ”EP1”, care conține 3 piese.

În anul care urmează pleacă în turneu prin România și Ungaria culminând cu un concert la Finala Națională GBOB România unde RIOT MONK devine vicecampioana României.

Mesajul trupei, atât muzical cât și pe scenă, este unul de alienare și nepăsare, rebeliune cu o cauză imaginată și rezolvată cu mult alcool, decibeli și haos. Suntem aici să ne simțim bine și nimic mai mult. Dacă îți plac Alice in Chains și Pantera și îți place să îți dai jos tricoul la mosh pit doar ca să enervezi elita, RIOT MONK te așteaptă la o bere.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...