Noutăţi

Riot Monk a lansat videoclipul „Orișicui”

Orișicui e lansat ca primul single ce va apărea pe următorul EP al formației care e în stadiul de inregistrări ș care va conține 4 noi compoziții.

RIOT MONK: ”Ce am vrut să facem cu Orișicui a fost să aducem într-o lumină sinceră și nepretențioasă modelul vizual, liric și instrumental al anilor 90, momentul ăla în care toate trupele erau numite grunge dar nici una nu știa să expună concret cum se identifică în acest sens. Cam așa ne simțim și noi în legătură cu brandurile stoner sau grunge. Le acceptăm dar nu vrem să intrăm în tipar, nu neapărat. Într-un fel ne oferă foarte multă libertate artistică și vrem să explorăm mai degrabă acest aspect.

Versurile au fost inițial scrise în engleză dar odată ce Radu le-a refăcut în română, am avut o altă piesă cu totul. De acolo s-a schimbat complet imaginea clipului, tema, interpretarea, a fost ca o piesă total nouă. Vom adăuga pe urmatorul EP și varianta demo în engleză.”

RIOT MONK sunt:

Radu Iaszberenyi (Radu) – Voce și chitară

Mihai Goth (Mișu) – Chitar, voce și muzicuță

Lorand Czibere (Lori) – Bas și Voce

Alexandru Szendrei (Alec) – Tobe

Urmărește-ne:

Facebook – http://bit.ly/RIOTMONK-FACEBOOK

YouTube – http://bit.ly/RIOTMONK-YOUTUBE

Instagram – http://bit.ly/RIOTMONK-INSTAGRAM

Bandcamp – http://bit.ly/EP1-bandcamp

iTunes, Tidal, Spotify, s.a. – http://bit.ly/RIOTMONK-SPOTIFY

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...