Noutăţi

Rezultatele semifinalelor OSTRING de la Craiova şi Cluj Napoca

ostring

Primele două semifinale OSTRING din România au avut loc sâmbătă şi duminică la Craiova şi la Cluj Napoca. După o luptă strânsă juriul a decis ca următoarele trupe meargă mai departe în competiţie:
Craiova – Adastia şi Invader
Cluj Napoca – Malpraxis, For the Wicked şi Unknown Scar*
* Pentru trei trupe au ieşit la egalitate după numărarea voturilor la Cluj, am decis ca toate trei se califice în finală naţională de la Bucureşti! For The Wicked, Unknown Scar şi Malpraxis!
invităm luaţi parte la semifinala Muntenia de sâmbătă, 12 martie, din Quantic Pub2 unde vor urca pe scenă Eternal Fire, Bulletproof, Deathrattle, Pyroblast, Spinecrusher şi Tenebres.
Facebook page event: https://www.facebook.com/events/225066781170081/

Trupele calificate:
INVADER
https://www.youtube.com/watch?v=uKwaDbIGCgE
ADASTIA
https://www.youtube.com/watch?v=3MqoznIsxJk
MALPRAXIS
https://www.youtube.com/watch?v=LXg7jdru9lM
UNKNOWN SCAR
https://www.youtube.com/watch?v=Xz8aW9p-xvU
FOR THE WICKED

Mesaje din partea trupelor:
DAN ( ADASTIA): O inițiativă curajoasă şi binevenită pentru a încuraja trupele din estul Europei de a se comporta cât mai profesionist nu numai în privinţa actului artistic, dar şi ca prezentare în faţa presei şi a amănuntelor legate de gear şi sonorizare. Spre deosebire de alte concursuri de gen, Ostring nu îngrădeşte libertatea de expresie a trupelor, mai mult, aceasta este încurajată; în plus Ostring este dedicat în exclusivitate trupelor de metal, un concurs organizat de metalişti, pentru metalişti. Suntem încântaţi participăm la Ostring, este o oportunitate deosebită de a cânta şi o mână întinsă greu de refuzat.
MALPRAXIS: Mulţumim tuturor celor prezenţi în această seară în Hard Club Cluj-Napoca. Ne-am simţit extraordinar! Ostring se vrea fără doar şi poate o pârtie de lansare pentru Underground-ul românesc!
Live long death metal şi fie ca cei mai buni câştige!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...