Noutăţi

Reverse The Moment lansează un nou single, „Y.P.I.V.” 

Trupa Reverse The Moment vine cu un nou single – „Y.P.I.V.”, o piesă fresh care vine la pachet cu un videoclip făcut cu ajutorul inteligenței artificiale (AI). O combinație între sunete electronice și versuri profunde, piesa și videoclipul sunt pe cale să agite apele.

La fel ca single-ul precedent, „Paresthesia”, piesa a fost produsă, mixată și masterizată de către Dan Niculescu (Op42).

„Y.P.I.V.” este cea mai recentă piesă lansată de Reverse The Moment. Piesa surprinde audiența cu ritmuri electronice inovatoare și versuri profunde, reprezentând o nouă etapă în evoluția creativă a trupei.

Despre Videoclip

Videoclipul „Y.P.I.V.” a fost creat  cu ajutorul inteligenței artificiale, aducând o perspectivă vizuală unică și futuristă. Fiecare cadru a fost generat sau prelucrat prin tehnologii AI.

Linkuri social media:

https://www.facebook.com/reversethemoment

https://www.instagram.com/reversethemoment/

https://www.tiktok.com/@reversethemoment

Despre Reverse The Moment

Reverse The Moment a luat naștere în anul 2016 în Oradea, Romania, aducând o abordare autentică și energică în lumea underground-ului romanesc. Cu sunete puternice și versuri incisive, trupa și-a conturat rapid identitatea, captivând ascultătorii cu exprimare sinceră și o puternică prezență scenică.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...