Noutăţi

Redrum, trupa tribut a celor mai legendare trupe grunge, pleacă în turneu

Seattle-ul anilor ’90 e acum la o aruncătură de băț! Trupa Redrum aduce pe scenele din România perioada de glorie a trupelor Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana și Alice In Chains.

Pregătește-ți flanelul, bocancii butucănoși, blugii rupți și hai într-o călătorie în timp și spațiu, într-o vreme în care grunge-ul trona deasupra tuturor stilurilor. Chitare distorsionate, subsoluri, ploaie, toate ne aduc aminte de Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana și Alice In Chains. Acesta este repertoriul pe care supergrupul Redrum l-a propus pentru seria de concerte 4×4. 

Redrum nu e o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o adunătură de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut grunge-ului, ca muzică, ca atitudine, ca stare. 

Primul concert din călătoria muzicală Redrum 4×4 are loc pe 24 octombrie în clubul Expirat din București: https://fb.me/e/7k0y7Xlis. Apoi, până la finalul acestui an, formația va ajunge în Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Arad și Timișoara.

„Redrum pentru mine este un «time traveler» și, ca de fiecare dată, «since 2007», ne găsim în momentul potrivit, ne adunăm de prin diferite colțuri ale tării și aducem un omagiu muzicii grunge. Sunt mulți puști, din noua generație, pe care îi descoperim la concertele noastre. Fețe noi! Pentru ei, în primul rând, dar nu numai, vrem să (re)aducem prin show-urile noastre efervescența anilor ‘90 din Seattle! Un pic din toată nebunia aia. Mai simplă, mai așezată, mai apăsătoare… Iar ca invitație pentru turneul «REDRUM 4×4» în care vom cânta câte 4 piese de la cei 4 grei ai Seattle-ului, am să citez din «one of my favorite guys»: «Where is my motivation here…!?». Ne vedem marți pe 24 octombrie în Expirat?”, a declarat Alex Purje, solist, despre turneu.

Redrum înseamnă:

Alex Purje – voce 

Andrei Botan – chitară (Luna Amară)

Șerban Ontanu – chitara/voce (ex-Luna Amară)

Sorin Moraru – bas (Luna Amară)

Robert Moțoc – tobe (Luna Amară, Pinholes)

Biletele pentru acest turneu sunt disponibile prin iaBilet.ro:  

Un eveniment marca BandBook.

BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să își atingă și să își fructifice potențialul.

www.bandbook.ro 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...