Noutăţi

Redrum și Up to Eleven în Expirat

REDRUM revine la Expirat Halele Carol, miercuri, 24 octombrie, iar ei zic că „timpul trece, dar pasiunea pentru muzicile care ne-au inspirat rămâne aceeași. De data asta ne focusăm atenția pe The Big Four of Seattle: Alice In Chains, Soundgarden, Pearl Jam & Nirvana. Care-i treaba cu Turneul 4×4? V-ați prins, vor fi 16 piese, câte 4 din fiecare! We wanna bring the grunge vibe to your home town, and party like it’s 1993!”

Opening Act: Up to Eleven

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/89932/

● Early Bird – 40 lei (primele 50 de bilete)
● Pre-sale – 50 lei
● At the door – 60 lei 
● Elevi și studenți – 30 lei – Biletele valabile doar at the door în baza carnetului de note sau a legitimației de student

Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale. 

REDRUM nu e o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o adunătură de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut Grunge-ului, ca muzică, ca atitudine, ca stare. Când zicem Grunge, mintea ne zboară imediat în Seattle-ul anilor ’90, chitări electrice distorsionate răsunând în subsoluri, ploaie, plete și cămăși de flanel.

Up To Eleven se reunește, după 8 ani de pauză, pentru un setlist tribut Nirvana, celebrând astfel împlinirea a 30 de ani de la lansarea albumului „In Utero”. Formula actuală înseamnă: Bogdan Molesag – tobe, Liviu Popescu – bass, Mircea Petrescu – chitară și voce și Octavian Trica – chitară.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...