Noutăţi

Recipe for Hate și Crossbone sunt primele formații invitate la concertul Bucovina de la Arene

Recipe for Hate și Crossbone sunt primele formații invitate la concertul Bucovina de la Arene
Cea mai cea trupă de metal din România, Bucovina, va susține pe 8 decembrie, pe scena Arenelor Romane din București, tradiționalul concert de sărbători prin care vor lansa un nou material discografic intitulat Septentrion. Anul acesta, formația va avea o serie de invitați speciali care așteaptă cu nerăbdare cânte și încânte!

Primii invitați anunțați sunt Recipe for Hate și Crossbone urmând în viitorul apropiat mai anunțăm și alte formațîi.

Recipe for Hate vin din Galați și abordează ca stil Melodic Death Metal-ul. Bazele formației au fost puse în 2015 de către Marius Mihai și fratele sau Adrian Mihai, artiști pe care îi cunoașteți din formația Hathor, una dintre formațiile din primul val de Black Metal din România.

În momentul de față, Recipe for Hate înseamnă:

Marius-Voce
Adi – Chitară
Alex – Chitară
Dragoș – Bass
George – Tobe

Crossbone și-au început activitatea în a doua parte a anului 2012 abordând ca stil o combinație de Speed și Thrash Metal. Sunt din București iar printre artiștii care i-au influențat se numără Slayer, Exodus, Municipal Waste, Toxic Holocaust, Speedwolf și Havok.

În momentul de față componența Crossbone este următoarea:

Mihai Parchisanu – voce/chitară
Andrei Popachitară
George Nicolae – bass
Mălin Neamțu – tobe

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

De asemenea, pentru acest eveniment, găsiți în vânzare șiBucovina Fanpack” la prețul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumpărat, limitat la 200 de bucăți care include.

afiș color (cu autograf)
brățară textilă cu logo
– acces în locație cu 30 de minute înaintea celorlalți fani.

Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!