Noutăţi

Quantic te invită Joi, pe 10 Mai, la o seară de black metal, alături de KYTERION şi XPUS

Veniţi tocmai din Italia, Kyterion sunt gata de a cuceri scena metal românească! Trupa s-a format în 2015, şi a lansat deja primul album în 2016. Albumul, denumit INFERNO, este parte a unei trilogii. A doua parte a albumului va fi lansată în această lună, iar cu acest prilej trupa porneşte într-un turneu European de promovare.

XPUS este un proiect nou, dar Aren şi Mornak cântă extreme metal de mulţi ani. Primul lor proiect serios s-a conturat în 1998, iar de atunci cei doi au lucrat împreună. XPUS s-a format în Ianuarie 2015, iar la sfârşitul lui Martie 2015, primul demo era deja înregistrat. O lună mai târziu, trupa a semnat cu cea mai mare casă de discuri din Ucraina – Metal Scrap Records, pentru primul lor album – “Sanctus Dominus Deus Sabaoth”.

Intrarea este liberă, aşa că tot ce trebuie să faceţi este să vă sunaţi prietenii şi să veniţi să descoperiţi două trupe cu un sound nou şi fresh! Vă aşteptăm!

Link eveniment – https://goo.gl/hQrHJk

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...