Noutăţi

QFest, ziua cinci: Altar, Implant pentru Refuz, Ura De După Ușă

ALTAR
Înființată la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock românești, editând doua EP-uri și cinci albume, concertând cu succes în toată țara, fiind nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.
După peste 27 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din țară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru orice public.

Implant pentru Refuz
Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Ura De După Ușă
Ura De După Ușă este una dintre cele mai longevive trupe de metal din România, fiind promotorii curentelor metal, thrash, hardcore, crossover, punk autohtone. Ultimul material discografic este albumul „Cicatrice” lansat în anul 2015 pentru promovarea căruia s-au făcut o serie de concerte în țară. Povestea merge mai departe. Ura!

Sâmbătă, 5 octombrie la #Quantic / Acces public 19:00

Bilete:

40 lei – acces general – presale 1 – până pe 4.10.2019 inclusiv
AmBilet.ro: http://bit.ly/2m0AcZ8
iaBilet.ro: http://bit.ly/2mnZ2Tb
50 lei – acces general – doar în ziua evenimentului, 5.10.2019

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...