Noutăţi

QFest – Ziua 1 – Phoenix și Celelalte Cuvinte

Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului nostru minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.
QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie!
În prima zi a săptămânii deschidem porțile QFest cu 2 dintre cele mai îndrăgite trupe ale rockului românesc: Phoenix și Celelalte Cuvinte.

Nicu Covaci și noua trupă Phoenix reprezintă în continuare un capitol unic în rockul românesc, ce a hrănit spiritual generații întregi de români. Vom asculta live piesele nemuritoare ale căror versuri ne sunt adânc întipărite în minte: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Nunta”, „Mugur de fluieri”.

Celelalte cuvinte rămâne formația emblematică a rockului românesc, care de 40 de ani este considerată de către fani „cea mai originală și cea mai tare trupă de rock românească”!

Bilete:
– 90 lei – acces general – earlybird în limita a 100 de bilete – 
– 100 lei – acces general – presale – până pe 1.10.2023 inclusiv – 
– 120 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 2.10.2023 online și la intrare

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...