Noutăţi

Q Fest EDIȚIA A III-A: detalii legate de eveniment și prețul abonamentelor

Q Fest revine cu o nouă ediţie tomnatică, pe ritmuri felurite, de la alternativ şi post-rock, la progresiv şi core. În perioada 6 – 8 octombrie toate stelele se aliniază deasupra Quantic-ului în cadrul unui festival care te va face să te simţi ca între prieteni, în acelaşi loc în care revii mereu cu plăcere.

Printre cei care ne-au acceptat invitaţia de a face parte din inima festivalului se numără: Zob, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, White Walls, Ska-nk, Pistol cu Capse, Coma, Breathelast, Crimena, Blame Hofmann, Domino, Fjord, Recycle Bin, Mountains On My back, Asemic, Just Another Lie, Aeon Blank şi Nevergoinghome.

Cu un album proaspăt ieşit din „dezordinea biroului”, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut asigură latura psihedelică a festivalului împreună cu Fjord şi colegii mai progresivi, de la Asemic. White Walls şi Blame Hofmann întregesc tematica de progresiv pe ritmuri clasice tool-istice, alături de vocali care te îmbie la o cântare în sincron cu ei.

De la lirică care să te pună pe gânduri cu cei de la Coma şi Domino, la distracţie plină de energie alături de Zob şi Crimena, rock-ul vi se prezintă în diverse forme, chiar şi în cele de punk cu Ska-nk şi Recycle Bin sau reggae cu Just Another Lie. Nu lipsesc nici elementele de core atât de dragi vouă,  prezentate de către nimeni alţii decât Breathelast şi Nevergoinghome, alternative-ul fiind cel care devine liantul universal al tuturor gusturilor musicale, cu alte trupe precum Mountains On My Back şi Arashai.

Sau mai pe scurt:

Festivalul  începe vineri cu Nevergoinghome, Crimena, Breathelast, Arashai, Coma, Domino, continuând a doua zi cu Just Another Lie, Recycle Bin, 1000facez, PCC, SKA-NK, ZOB . Festivalul se încheie în forţă duminică, alături de Mountains On My Back, Asemic, Fjord, AFLMSMP, Blame Hofmann şi White Walls.

Abonamentele sunt disponibile în Quantic, sau pe www.iabilet.ro.

Presale 1 – 9,99 lei SOLD OUT

Presale 2 – 100 de abonamente la 29,99 lei

Presale 3 – 150 de abonamente la 49,99 lei

Presale 4 – 200 de abonamente la 69,99 lei

PS: abonamentele și biletele la intrare se găsesc în număr limitat.

Biletele vor fi disponibile şi la intrare, la preţul de 30 de lei.

Link eveniment:  http://bit.ly/2xpHHwC0

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...