Noutăţi

Pyogenesis în turneu prin România

Pyogenesis, trupa germană inclusă printre promotorii și inventatorii gothic metalului în varianta germană revine în România în cadrul mini-turneului Romanian Soil. Trupa se întoarce astfel în țara de care se leagă concertul lor de come-back din 2014, atunci când Pyogenesis au revenit pe scenă după aproape un deceniu de absență, în cadrul festivalului November to Dismember. Între timp, trupa germană a lansat două albume foarte bine primite de public și de media de profil, ambele sub egida Hamburg Records / AMF Records.

Alături de Pyogenesis în cadrul Romanian Soil Tour va oficia trupa suedeză IN REAL COLOURS, o combinație explozivă de pyschedelic vintage rock, în care activează mai mulți muzicieni cu origini autohtone.

Biletele costă 55 lei în pre-sale, respectiv 65 lei la intrare.

Turneul Pyogenesis / In Real Colours este o co-producție Axa Valahă Productions și Hamburg Records, după următorul program:

20.04.2018 Cluj-Napoca @ Flying Circus Club
21.04.2018 Timișoara @ Daos Club
22.04.2018 București @ Fabrica Club

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...