Noutăţi

Purple Caravan completează line-up-ul concertului aniversar Stoned Jesus din Quantic prezentat de SoundArt

Craiovenii de la Purple Caravan se alătură celor de la Stoned Jesus și Vovk pentru concertul din 28 septembrie 2019 din Quantic Club. Show-ul este prezentat de SoundArt și reprezintă o ocazie specială având în vedere că cei de la Stoned Jesus aniversează 10 ani de activitate.

Pentru acest concert bilete sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro , iar prețul lor este de 50 de lei în perioada de presale. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile în Quantic Club la prețul de 70 de lei.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-stoned-jesus-10th-anniversary-tour-43341/

Înființată în anul 2017, Purple Caravan este o formație de stoner rock, cu influențe vizibile de alternative rock, doom și psychedelic rock. Deși este o trupă încă tânără, Purple Caravan, pionieri ai genului abordat pentru orașul Craiova, au împărțit scena cu formații precum RoadKillSoda, Gorilla Pulp, Fry Days, The Noise Figures, sau Perihelion, participând și la SoundArt Festival 2019. Sunetul formației este heavy, psihedelic, plin de energie și fuzz. Liniile vocale puternice și riffurile grele și melodioase au atras la concerte atât interesul oamenilor familiarizați cu stoner rock-ul, cât și pe al celor pentru care acest gen de muzică era complet străin.

Cu siguranță cea mai cunoscută trupă din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic, ucrainenii de la Stoned Jesus sunt renumiți pentru regalul de doom metal tradițional, stoner rock și psychedelic pe care îl prezintă cu succes fanilor de fiecare dată când urcă pe scenă. Turneul aniversar de 10 al trupei este un adevărat festin muzical în al cărui meniu vom regăsi cele mai îndrăgite piese ale trupei precum „I’m the mountain”, „Black Woods”. „Bright like the morning” sau „Electric Mistress”.

În calitate de invitați speciali ai turneului, alături de Stoned Jesus îi vom vedea și pe ucrainenii de la Vovk (post-hardcore, stoner și progressive rock). Vovk vor aduce în fața publicului din București albumul lor de debut intitulat „Lair”.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/460303194514137/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...