Noutăţi

Psychosounds Fest va fi prezent și în 2018 cu o nouă ediție

Psychosounds Fest va fi prezent și în 2018 cu o nouă ediție: pe 9 și 10 noiembrie 2018 veți avea parte de două seri speciale, gazdă fiind clubul Fabrica din București. Conceptul dark al festivalului va fi întregit de mai multe surprize, acestea fiind dezvăluite pe parcurs.

Prima formație ce va fi prezența pe scena festivalului este VLAD ÎN TEARS (Germania). Sound-ul formației se regăsește în aria gothic/rock/metal și este deja cunoscut publicului român după concertul de excepție susținut în cadrul „Maximum Rock Festival 2017”. Pe 15 decembrie se va lansa noul album „Souls On Salevia Eternal Sound Records, primul extras pe single „The Devil Won’t Take Me Home” beneficiind deja de videoclip.
 
În cadrul „Psychosounds Fest” se dorește fie prezentate formații cât mai variate, atât cunoscute, cât și premiere, detaliile urmând fie făcute cunoscute fanilor treptat.
 
Odata cu anunțarea următoarelor trupe vor fi puse în vânzare și biletele, acestea fiind atât pe zile cât și sub formă de abonament.
 
Un eveniment Rusidava Management & Psychosounds Music, beneficiind de găzduirea călduroasă a clubului Fabrica.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...