Noutăţi

Psychosounds Fest 2023 anunță trupele finale

Blacksheep și Vorus completează afișul după ultimele modificări pentru următoarea ediție Psychosounds Fest, pe când Yoth Iria promite un setlist extins și plin de surprize.

PSYCHOSOUNDS FEST va avea loc între 22-23 septembrie în clubul „Quantic” din București. Veți avea parte de 2 zile cu muzică de calitate prezentată de 14 trupe metal, o locație întotdeauna primitoare și o gamă variată de merchandise. Trupele confirmate sunt : NOKTURNAL MORTUM (Ucraina), YOTH IRIA (Grecia), BESATT (Polonia), AKRAL NECROSIS (România), NECROBLASPHEMY (Germania), ROTTING FLESH (Grecia), INFERNAL STORM (Grecia), SHADOWS OUT OF TIME, (Bulgaria), LINEAR DISORDER (România), EXUVIATH (România), GERRAR (România), KYSTALAH (România), SHRINE OF ELIGOS (România), UNGOLIANTH (România).

  • 150 RON – primele 100 de abonamente :
  • 200 RON – următoarele 300 de abonamente, până la data de 31.08.2023 ;
  • 250 RON – următoarele 400 de abonamente, disponibile și în timpul festivalului.

Biletele pe zile se vor pune în vânzare în luna septembrie în limita locurilor disponibile. La prețul abonamentului/biletului achiziționat online se adaugă comisionul de ticketing.
Accesul minorilor de până la 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil. Accesul adolescenților cu vârsta de până la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil și dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet de acces valabil. Accesul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.
Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor legali au acces gratuit dacă prezintă în prealabil documentele aferente.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.
Afișele sunt creația lui Radu Otarasanu.
Un eveniment Rusidava Management & Psychosounds Music SRL, având parte de găzduirea călduroasă a clubului Quantic.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...